Sosyal Medya

Facebook Kapatma Linki 2021 Kalıcı Hesap Silme Yöntemi

Facebook Hesap Silmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Facebook hesabınızı kapatmak mı istiyorsunuz? Facebook kapatma linki, facebook hesap silme, facebook hesap silme resimli, konu başlıklarına içeriğimizi inceleyerek ulaşabilirisiniz.

Facebook kapatma linki 2021 internette araştırılan birçok soru arasında yer almaktadır. Sosyal medya uygulamalarından tercih edilen uygulamalar arasında yer almaktadır. Diğer sosyal medya uygulamalarına göre kullanıcısı gün geçtikçe azalmaktadır. Bunun nedeni ise uygulamanın gizliliğinin diğer uygulamalara göre daha az olmamasıdır. Durum böyle olunca kullanıcılar hesaplarını bir süreliğine dondurma veya facebook hesap silme linki ile facebook kalıcı silme işlemi gerçekleştirmektedirler. Yazımız ile facebook hesap silme 2021, facebook hesap silme mobil ve facebook hesap silme resimli anlatım hakkında soruları ve daha fazla soruya cevap bulabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Linki

Facebook hesap silme linki ile facebook ayarlar kısmına giriş yapmadan daha kısa yol ile silme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Facebook silme linkine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme

Facebook kalıcı silme ile facebook kullanıcıları hesaplarını kalıcı olarak silebilmektedirler. Bu işlem ardından 30 gün sonra facebook hesabınız kalıcı olarak silinebilmektedir. Silme işlemiiçin kullanıcılar öncelikle facebook hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir.

  • Hesabınıza giriş sağlandıktan sonra sağ üst köşede ayarlar kısmına giriş sağlayacak üçgen ikonuna tıklayınız.
  • Seçenekler arasında yer alan Ayarlar seçeneğine tıklayınız.
  • Açılan sayfa üzerinde sol kısımda “Facebook Bilgileriniz” seçeneğine tıklayınız.
  • Ekran üzerinde yer alan seçenekler arasında en alt kısımda yer alan “Hesabınızı ve bilgilerinizi silme” seçeneğine tıklayınız.
  • Gelen sayfa üzerinde hesabınızı kapatma ve bilgilerinizi indirme seçeneklerinin alt kısmında yer alan “Hesabı sil” seçeneğine tıklayınız.
  • Açılan sayfa üzerinde Facebook şifrenizi girip “Devam” seçeneğine tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Mobil

Facebook hesap silme mobil uygulaması ile facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Silme işlemi ardından 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmayarak hesabınız kalıcı olarak silinebilecektir. Facebook mobil uygulaması ile hesap silme işlemi için öncelikle mobil cihazınızdan facebook mobil uygulamasına giriş yapınız.

  • Uygulamaya giriş sağlandıktan sonra ekranın bulunan ve hesap ayarlarına ulaşmanızı sağlayan üç çizgi ikonuna tıklayınız.
  • Açılan menü seçenekleri arasından alt kısımda bulunan “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğinden “Ayarlar” seçeneğini seçiniz.
  • Ayarlar menüsünde bulunan hesap ayarlarınız hakkında seçenekler arasında Facebook Bilgileri bölümünde yer alan “Hesap sahipliği ve kontrolü” seçeneğine tıklayınız.
  • Seçenekler arasında “Dondurma ve Silme” seçeneğini seçiniz.
  • Açılan seçenekler arasında yer alan “Hesabı sil” seçeneğini seçip “Hesabı sil işlemine devam et” seçeneğine tıklayınız.
  • Hesabın silinmesi ekranında yer alan seçenekler arasında Facebook’u silme nedeninizin bulunduğu seçenekler arasında size uygun seçeneği seçip “Hesabı silme işlemine devam et seçeneğine” tıklayınız.
  • Çıkan seçenekler arasına en alt kısımda bulunan “Hesabı sil” seçeneğine tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Resimli Anlatım

Facebook hesap silme resimli anlatım ile facebook hesap silme işlemlerinden yapılması gerekenleri öğrenebilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Linki
Facebook Hesap Silme Resimli Anlatım

Facebook Kalıcı Silme Linki

Facebook kalıcı silme linki ile ayarlar kısmına girmeden facebook kalıcı silme linki ile gerçekleştirebilirsiniz. Kalıcı silme linkine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Facebook Hesap Dondurma

Facebook hesap dondurma işlemi ile facebook hesabınız silinmez ve Messenger uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu seçenek ile bilgileriniz silinmeden facebook uygulamasına giriş yapmadan arkadaşlarınız ile mesajlaşabilirsiniz. Facebook hesabını dondurmak için öncelikle facebook hesap bilgileriniz ile giriş yapınız.

  • Giriş işlemi ardından ekranın üst kısmında yer alan hesap ayarlarınızı yapabileceğiniz üç çizgi ikonuna tıklayınız.
  • Açılan menü seçenekleri arasında Ayarlar ve gizlilik seçeneğinde bulunan “Ayarlar” seçeneğini seçiniz.
  • Seçenekler arasında facebook bilgilerin seçeneğinde yer alan “Hesap sahipliği ve kontrolü” seçeneğine tıklayınız.
  • Hesap sahipliği ve kontrolü sayfasında yer alan seçenekler arasında “Dondurma ve silme” seçeneğini seçiniz.
  • Dondurma ve silme sayfasında bulunan seçenekler arasında “Hesap dondurma” seçeneğine tıklayınız ve “Hesabı dondurma işlemine devam et” seçeneğine tıklayınız.
  • Hesap dondurma sayfasında yer alan dondurma nedenlerinin yer aldığı seçenekler arasından size uygun nedeni seçip “devam” seçeneğine tıklayınız.

Facebook Hesap Dondurma Linki

Facebook hesap dondurma linki ile ayarlar bölümüne giriş yapmadan facebook dondurma işlemini gerekli bilgilerinizi girerek gerçekleştirebilirsiniz. Facebook hesap dondurma linki için buraya tıklayınız.

Facebook Hesap Dondurma Resimli Anlatım

Facebook hesap dondurma resimli anlatım ile facebook dondurma işlemi için takip edilmesi gereken adımları öğrenebilirsiniz.

Facebook Hesap Silmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Facebook hesap silmeden önce bilinmesi gerekenler arasında hesap silme işlemlerinde verilen iki seçenekler arasında Profilinizi devre dışı bırakmak ya da tamamen silme seçenekleri sunulmaktadır. Bu seçeneklerden Profilinizi devre dışı bırakma seçeneğinde;

  • Profilinizi sizden başka kimse hiçbir kullanıcı göremez.
  • Profil isminiz sadece arkadaşlarınız tarafından görünebilir.
  • İsminiz, gönderileriniz, yorumlarınız ve katıldığınız grupların yöneticileri tarafından görünebilir.
  • Facebook mesajlaşma uygulamalarından biri olan Messenger’ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hesabınızı istediğiniz sürece dondura bilirsiniz ancak giriş bilgileriniz ile giriş yapmanız ardından profiliniz tekrardan aktifleşebilir. Seçenekler arasında Facebook hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği;

  • Hesap bilgileriniz ile bir süre girdikten sonra hesabınızı tekrar aktifleştiremezsiniz.
  • Facebook hesabınızda paylaştığınız gönderiler, fotoğraflar ve video paylaşımları gibi paylaşımlar kalıcı olarak silinir.
  • Facebook hesap bilgileriniz ile giriş yaptığınız diğer uygulamalara facebook hesabınız ile giriş sağlayamazsınız.
  • Hesabınızla arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar kalıcı olarak silinir.
  • Facebook mesajlaşma uygulaması olan Messenger’ı kullanamazsınız.

Facebook hesabı kalıcı olarak silinme süreci 30 gündür. 30 gün içerisinde hesap bilgileriniz ile giriş sağlamanız durumunda hesabınız aktifleşebilir ancak 30 gün geçmesi halinde hesap bilgileriniz ile giriş sağlayamazsınız ve tüm bilgileriniz facebook üzerinden silinecektir.

Yorum Yap